Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Romantisk kort

2019-02-07

I sidste uge modtog jeg februarkittet fra PTW-kitklubben. Mit første kit, og jeg er begejstret!

Sættet lægger op til romantiske kort m.m. Jeg har valgt at lave et kort, som kan bruges til bryllup eller valentinsdag. Valentinsdag ligger lige rundt om hjørnet, og selvom det langt fra er alle, som gør noget ud af denne dag, så er den for andre noget særligt. 
Basen er lavet i kraftkarton, og kortet måler 10x15 cm. 

Bagrunden er standset ud på min big shot, med en die fra simple and basics rektangulære sæt. De stiplede linjer rundt i kanten, gør noget godt, fremfor en helt almindelig skærekant. 

Jeg har brugt en doily die (link findes under indlægget), øverst i højre hjørne og en cirkeldie fra simple and basic til den lille cirkel med sommerfuglen. Cirklen er standset ud af et af de lækre mønster ark, og har også de fine stiplede linjer rundt i kanten. I kittet var der en pakke med lækre cut outs, som jeg har brugt sammen med blomster fra prima og Hydragena blooms. Jeg har skabt et lag på lag look. Jeg er vild med den effekt det giver, når tingene overlapper hinanden. Det skaber dybde og sammenhæng. 

En sløjfe af tyl og båndet med "snebolde" giver kortet et romantisk udtryk. 

Til sidst har jeg sat glitter dots hist og her.

Det var alt for denne gang. Jeg ønsker jer god krea-tid, 

Verena

Relaterede blogindlæg

  • Gaveæske til læbestift

    2019-01-24

    Jeg har lavet en sød lille gaveæske til læbestift med  det lækre nye Prima papir og PTW flagranke die

Varer relateret til dette indlæg