Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

PL Core Kit til LO

2017-01-17

Kender I det, man køber et Core Kitfordi der simpelthen er så mange lækre kort. Men man opdager hurtigt at der måske er lidt for mange til kun at bruge dem i sit Project Life album. Så må man jo bare finde flere projekter at bruge dem til. Så jeg elsker at bruge mine Core kits til kort og LO's også. Mine Core kits har ikke været i brug nogen tid, så det var jo oplagt at få dem hevet frem igen. En anden ting jeg ikke har fået brugt længe, men som jeg synes er top lækkert at arbejde med, er mine Gelatos. Der er jo et hav af muligheder med de farver.


Jeg er startet med et Hvidt stykke 30*30 karton. Her har jeg farvet lidt tilfældigt med 5-6 forskellige Gelatos, og blendet dem ud med en vandpensel. Det skulle så danne baggrunden bag mit papir. Herefter har jeg valgt 6 forskellige kort fra to i mine Core kits. Billedet er sat på sort karton, som danner en smal ramme, og bag dette har jeg så sat mine PL kort. De er placeret lidt tilfældigt, sådan jeg syntes de komplementerede hinanden. da papiret ligesom var på plads, så kunne jeg lege med det forskellige pynt. Jeg har brugt en papir doily, lidt diecuts af mursten - jeg synes det giver er super godt modspil til alt det "nuttede" - et stykke metalpynt, nogle korkstjerner, pallietter og ikke mindst nogle hammer lækre diecuts fra KaiserCraft.


Jeg syntes ikke overskriften skulle tage for meget fokus, så det blev nogle tynde grå stickers.

God dag derude 

*Signe*

Varer relateret til dette indlæg