Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Project Life Core Kit - Blush Edition


Få varer på lager

225,00 DKKinkl. moms

168,75 DKK

Dette er et lækkert Core Kit fra Becky Higgins Project Life koncept. Dette er fra serien Blush Edition, som er i flotte klare nuancer som f.eks. pink, aquablå og gul krydret med alverdens andre skønne farver. En virkelig flot serie, der er god hvis man godt kan lide farver i den lidt mere tøsede afdeling.Et Project Life Core Kit fra Becky Higgins indeholder 616 journaling kort.Journaling kort er kort, men kan skrive sine historier og minder ned på. Man kan også bruge dem til at skrive nogle titler/ overskrifter til sine minder. Disse Journaling kort findes i forskellige kits, hvor farverne og temaerne er afstemt, så de passer perfekt sammen og gør det endnu nemmere at lave sit Project Life.Project Life er et koncept, der gør det nemt hurtigt at få sine billeder, historier og minder ind i et album, så alle de små øjeblikke huskes og livet leves. Project Life eller Projekt Liv, som man ville kalde det på dansk består af et album med forskellige typer af fotolommer og forskellige journalingkort, som tilsammen gør det nemt, hurtigt at smutte sine billeder i lommerne, og skrive sin historie ned ved siden af, så alle minder er bevaret til senere.Dette er noget, som alle kan lave og som alle der gerne vil gemme deres historie og minder, vil sætte pris på.
HøjtiderBørnefødselsdag
AktiviteterProject Life

Stil spørgsmål

Du skal være oprettet som bruger

Her kan du stille dine spørgsmål vedr. varen ovenfor. Du modtager en mail når vi har svaret dig.

Påkrævet med fornavn.
*(Påkrævet for at få notifikation om svar)

Fremgår også i følgende indlæg

  • 17/01/2017
    Kender I det, man køber et Core Kitfordi der simpelthen er så mange lækre kort. Men man opdager hurtigt at der måske er lidt for mange til kun at bruge dem i sit Project Life album.
    Så må man jo bare finde flere projekter at bruge dem til. Så jeg elsker at bruge mine Core kits til kort og LO's også. Mine Core kits har ikke været i brug nogen tid, så det var jo oplagt at få dem hevet frem igen. En anden ting jeg ikke har fået brugt længe, men som jeg synes er top lækkert at arbejde med, er mine Gelatos. Der er jo et hav af muligheder med de farver.

Relaterede varer