Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et sjældent layout

2018-10-31

Det er meget sjældent, jeg laver layouts - tror faktisk det kan tælles på en hånd. Men det er nu også sjovt at udfordre sig selv ind imellem. Jeg har derfor lavet dette layout, hvor vores hund er i centrum.Jeg har som baggrundsbase valgt et ark papir fra DCWV - Eclectic Chic med marmorstruktur. Det øvrige mønsterpapir er Maja Design fra serierne Demin & Friends og Monochromes, og Shabby Chic fra Kaisercraft (Sage and Grace Collection)

Som nybegynder i layouts kan jeg aldrig helt finde ud af, hvordan jeg vil have lagene. Så derfor lægger jeg ofte det hele op og så tager billeder. Så kan jeg bedre hitte ud af, hvad der er pænest.

   

Jeg valgte den sidste løsning.

Herefter skulle der lidt griseri på marmorpapiret. Så jeg valgt lidt Oxides (Frayed Burlap og Faded Jeans) og lavede lidt splats. Og så skulle der altså også lidt sparkle på. Jeg har hertil blandet guld pigment powder med lidt vand og "mistet" splats på med en pensel.Herefter kom der en tekst på. "Anton" er skåret ud med et bogstav-die sæt fra Sizzix - Delicate Letters. Jeg har valgt at hæve bogstaverne ved at skære mange lag bogstaver ud (7 lag i alt) og "The Boomer" er wood veneer fra Craft Emotions. Træbogstaverne har tilmed fået lidt glitter med Spectrum Noir - Sparkles Clear.Jeg har tilmed skåret lidt bannere ud i det samme mønsterpapir og placeret disse i lag i hjørnet. Og så skulle de altså også have lidt guldsplats.Layoutet kan nærstuderes til SAM lige om snart, hvor butikken selvfølgelig står klar med en stand - og vi glæder os i designteamet!

/Mathilde

Related blog posts

 • Less is more

  2018-09-07

  I dag vil jeg vise et meget simpelt, men alligvel effektfuldt layout.
 • Tilbage til layouts

  2018-08-31

  Jeg har lavet med layout med kitklubbens august kit.
 • Smile - layout

  2018-06-15

  Jeg har lavet et layout, hvor størstedelen af papiret stammer fra Pink Paislee's Turn the Page serie.

Varer relateret til dette indlæg