Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Smile - layout

2018-06-15

Jeg har lavet et layout, hvor størstedelen af papiret stammer fra Pink Paislee's Turn the Page serie.Bag billedet har jeg lavet flere lag med vellum, som jeg synes giver en fed struktur.Alle papirkanter er revet, og derefter sværtet med Distress Ink i Pumice Stone. At rive papirkanterne giver et mere råt og tilfældigt look, hvilket jeg er ret vild med.På baggrunden har jeg først påført hvid maling i et tyndt lag. Derefter har jeg brugt henholdvis Rangers Texture Paste og Glitter Paste fra Nuvo gennem to forskellige stencils. Da det var tørt lavede jeg en vandfarveeffekt med et par forskellige blågrønne Distress Inks. Til sidst har jeg lavet splats med Heidi Swapp Color Shine i Tinsel og Dylusions Black Marble.

Titlen stammer fra et sæt Thickers, som tidligere har været med et kit fra butikkens kitklub.

Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg