Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort til kollega

2018-06-29

Jeg har en sød kollega, der fylder rundt i sommerferien, og hun skal selvfølgelig have et kort.Næsten alle materialerne stammer fra et af forårets kit fra kitklubben.

Jeg har revet alle papirkanter og derefter sværtet dem for at give noget struktur.For at skabe en kant, som afslutter kortet, har jeg brugt Sew Fancy diesættet fra Mama Elephant.

Båndet fra kittet, har jeg lavet små folder i, og derefter puttet det ind under et af papirlagene. Det giver en anden tekstur, som jeg er ret vild med.En anden ting, jeg er meget vild med, er bogstaverne fra kittet. De er simpelthen så lækre, og derfor får de lov til at få en masse fokus. Det betyder også, at jeg har valgt, at resten af pynten er forholdsvis neutral.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg