Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Gaveposer med plads til kort

2017-12-25

Jeg havde i år et par små pakker, og havde derfor brug for en pæn måde at pakke dem ind på - så hvorfor ikke en lille gavepose? - Jeg har desværre ikke kunne vise dem før, da de er julegaver til min søster.

For at jeg kunne bruge dem til at give kort væk, sørgede jeg for at der var plads til standard A6 kort i posen også. 

Man skal bruge to stykker karton der måler 7,5" i bredden. Højden kan du selv vælge - jeg har brugt et stykke A4 karton jeg har skåret af i bredden, så min måler 21 cm i højden. 

Derefter skal du score dit karton som vist på illustrationen herunder, hvilket er super nemt hvis du bruger et scoreboard. Fra bunden skal du klippe flapperne fri som også er vist på illustrationen. Husk at folde dine linjer og sørg for de folder helt ved at give dem et pres med dine bonefolder.

Hvis du skal dekorere dem med baggrund og det hele som jeg har, er det lettest at gøre inden man folder og samler posen.

For at lime posen sammen har jeg brugt 0,25" scor-tape, som er ekstra stærk dobbeltklæbende tape. Jeg har kommet min tape på den lange tynde flap på begge stykker karton. Dette samler selve posen - hvis du laver mange poser og skal opbevare dem et stykke tid inden du skal bruge dem er det smart at stoppe her, fordi så kan poses foldes sammen så den er helt flad. 

Det er også nu det er nemt at lave huller til hank hvis man har lyst til det. Jeg har lavet mine lidt over 1 inch inde fra siderne og ca. 0,75" fra toppen.

For at samle bunden har jeg kommet tape på ydersiden af mine små flapper, og på den ene store flap ar jeg også kommet tape på - husk at det ikke skal hele vejen ned fordi den ikke dækker hele bunden.

Derefter kan du tage bagsiden af tapen af og først folde de små ind, efterfulgt af den store flap med tape og til sidst den anden store flap.

Så har du en fin gavepose til at give dine kort i - du kan f.eks. pakke dem ind i silkepapir ligesom jeg har med min ene pose.

Herunder får du lige lidt inspirationsbilleder til hvordan de kan dekoreres. 

Relaterede blogindlæg

 • Glædelig jul

  2017-12-24

  -Har du styr på gaverne?
 • Julet gaveæske

  2017-12-20

  Nem måde at gøre gaveæsken til pengegaven eller gavekortet smuk og spændende.
 • Endnu et julekort

  2017-12-15

  Jeg fik en bestilling på et hurtigt julekort, og den nye papirserie fra Maja Design var det perfekte udgangspunkt.

Varer relateret til dette indlæg