Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Archival Ink som galakse-baggrund

2018-01-28

Jeg havde næsten glemt hvorfor jeg i sin tid samlede alle farver Archival Ink, faktisk har jeg i lang tid kun fået brugt sort, grå og brun. Men efter en snak på design-teamet, fandt jeg igen mine Archival Inks frem...

Der findes rigtig mange forskellige slags sværter, ofte dele vi dem op i to grupper alkohold- og vandbasserede, men her skiller Archival Ink sig lidt ud. Archival Ink fra Ranger er nemlig oliebasseret og har derfor lidt andre egenskaber.

Archival Ink binder på både mat og blankt papir. På matte og sugende overflader tørrer Archival hurtigt, mens den på blankt papir og f.eks vellum skal varmes. Så får du tilgengæld også klare, blivende aftryk og farver.

Til min baggrund har jeg brugt et stykke billigt fotopapir, som jeg har sværtet med tre farver Archival. Jeg startede med den den skønne pink (Vibrant Fuchsia) på midten af papiret, fortsatte med lilla (Magenta Hue) og sluttede med mørk blå (Cobalt). Jeg har ikke brugt nogen former for blending tools, men har blot brugt sværten direkte på papiret.
Noget af det fede ved Archival og fotopapir er, at farven bliver dybere og mere mættet, jo flere lag der bruges. På den måde kan Cobalt næsten blive midnats-sort...Efter at have sværtet min baggrund har jeg fundet håndspritten frem (almindelig husholdnings sprit virker også). Jeg har stænket og tilføjet sprit på papiret af flere omgange for at opnå en "lag-på-lag effekt", imellem har jeg tørret med mit heat tool.

Som afslutning har jeg "splattet" med lidt hvid akryl maling.Baggrunden har jeg sat fast til kortbasen med taperunner, herefter har jeg kantet med glitter-tape.
Den samme glitter-tape har jeg brugt til mit diecut, jeg har ganske enkelt dækket et stykke sort karton med tape, fjernet den miderste bane igen og udstandset. På den måde passer tapen præcis med rammen af tape om baggrunden.Håber du blev inspireret til at lege med Archival Inks.

God fornøjelse.

Kristina

Varer relateret til dette indlæg