Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Maskerede blomster med Distress Spray

2018-01-29

Som sagt er jeg super forelsket i smooshing for tiden, uanset om det er med distress ink, oxide eller spray. 

Smooshing går mere eller mindre ud på at man tager sin farve, her distress spray, kommer lidt på et stykke plastik - f.eks. en cellofanpose - sammen med lidt vand, blander det ved at mase posen sammen og så presser det ned på ens projekt indtil der ikke sidder mere farve tilbage på ens plastic. På dette kort har jeg først stemplet mit motiv, her blomsterne fra Mama Elephants Organic Blooms, men man kan egentlig gøre det med lige det man har lyst til. Husk at bruge en vandfast sværte som f.eks. Archival Ink. 

Da jeg var sikker på sværten var tør, brugte jeg mine Molotow Masking Fluid penne til at fylde motivet ind så alle mine blomster var dækket af masking fluid, og så skal man bare vente på det er helt tørt inden man går videre med det næste trin. Når man bruger en Molotow pen skal man først ryste den godt, og for at få mere masking fluid ud trykker man blot spidsen lidt ind. Når man bruger den første gang bliver man bare ved med "pumpe" spidsen til der begynder at komme masking fluid ud. 

Når man først kommer masking fluid på er den nærmest lyseblå, men den bliver mørkeblå når den er tør. Hellere lade den tørre lidt for længe end lidt for kort tid, dog skal man ikke lade den ligge i 12-24 timer, da det så kan være svært at få af igen. Jo tykkere et lag, desto bedre er ens motiv beskyttet.

Da jeg var sikker på min masking fluid var tør, begyndte jeg på min smooshing. Først gjorde jeg det med Cracked Pistachio Distress Spray, og efter det var nogenlunde tørt gjorde jeg det samme med Evergreen Bough Distress Spray. Jeg duppede forsigtigt den overskydende farve af min masking fluid, for at det ikke skulle tørre for meget derpå. Derudover splattede jeg også lidt guld Heidi Swapp Color Shine på min baggrund. 

Efter jeg var sikker på det var godt tørt, hvis ens papir ikke er helt tørt kan man risikere at det bliver nulret med af når man fjerner sin masking fluid, kunne jeg forsigtigt fjerne den blå masking fluid. Hvis man har svært ved at  få det af kan man med fordel bruge et adhesive eraser, som er et lille gummi viskelæder der gør det super nemt at få masking fluid af. 

Det sidste jeg gjorde på mit kort var at stemple et label fra Organic Blooms, skære et Happy fra Happy Script die og så klippe en smule guld tråd af. Dette samlede jeg til teksten på kortet. 

Relaterede blogindlæg

 • Endnu et tillykke kort

  2018-01-14

  Ligesom mit sidste indlæg har jeg endnu nogle bud på tillykke kort
 • I'll go nuts for you

  2017-12-08

  Et af de nye stempelmærker i butikken er Neat & Tangled, og jeg har fået fingre i et af de super søde sæt.
 • Yeti fødselsdags kort

  2017-11-20

  Selvom yetier måske hører til i vinteren, er de også perfekte til de sødeste fødselsdagskort