Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Yeti fødselsdags kort

2017-11-20

Efter at have leget med de super lækre distress oxides på efterårets messer kunne jeg altså ikke vente med at få fingrene i dem selv - og med så flotte resultater, er det det hele værd.

Som jeg også har nævnt tidligere er jeg helt forelsket i de søde yetier fra Mama Elephant, så selvfølgelig skulle jeg finde noget hvor jeg kunne bruge dem hele året rundt, derfor blev det til dette fine fødselsdagskort. Jeg har stemplet min yeti fra Mama Elephants Me and My Yeti sættet på et stykke Neenah karton - Istedet for sort har jeg brugt Memento Toffee Crunch som jeg først har stemplet af på et stykke kopipapir og så på mit neenah. Dette giver mig et helt lyst aftryk så jeg kan få den lækre effekt af at der nærmest ikke er kanter på min yeti. 

Før jeg begyndte at farvelægge ham, har jeg tegnet munden og øjenene op med en copic multiliner, så de ikke forsvandt når jeg fik farver på henover. 

Derefter har jeg farvelagt ham med de følgende Copics: 

- Pelsen: E41, E40, 0
- Horn og fingre: C3, C1, 0
- Hud: E21, E00, E000
- Kinder: R20 og hvid gel pen. 
Tænderne er også tegnet op med den hvide gel pen.

Endelig skar jeg ham ud med de tilhørende dies. 

Selve kortet har jeg lavet ved at skære 2 stk af rektanglen fra Mama Elephants All Prettied Up dies og tapet dem sammen i toppen. 

Baggrunden har jeg som sagt lavet ved at bruge distress oxide i farven Cracked Pistachio til at smooshe med. Dette gør man ved at komme lidt sværte på  at stykke plastic, f.eks. en cellofan pose, sammen med lidt vand. Derefter vender man det om (forsigtig med ikke at komme så meget vand i at det drypper) og maser det ned mod papiret. Dette tørrer man så og fordi Oxides ikke er gennemsigtige på samme måde som de almindelige distress inks er det, kan man nærmest bygge flere lag op.Teksten kommer fra Heffy Doodle's Happy Snappy Crocs sættet og er heat embosset med guld embossing pulver. Derefter er det klippet ud på en strimmel der passer henover kortet. 

For at gøre kortet lidt mere interessant er yetiens arme løftet en smule vha. små foam squares, så han nærmest rækker ud efter en eller vinker. 

Det sidste jeg har gjort på kortet er at sætte et par palietter på - noget der er super nemt hvis man bruger glue dots. 


Related blog posts

 • Tags til adventsgaver

  2017-11-09

  Der er ikke længe til december, og jeg er derfor i fuld sving med at forberede til adventsgaver. Jeg har ikke købt én gave endnu, men derfor kan man godt lave tags :-)
 • Fødselsdagskort med et anderledes fokusområde

  2017-11-03

  Jeg har lavet et, for mig, nyt layout på mit kort i dag, og er blevet vild med den måde at lave kort på.
 • Me and My Yeti kort

  2017-10-30

  Mama Elephants Me and My Yeti stempelsæt er bare super nuttet til vinter kort

Varer relateret til dette indlæg