Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Hiding in the shadows

2018-01-21

I dag vil jeg starte med at vise jer en side i min art journal. Jeg har arbejdet i min journal fra Dina Wakley media. Jeg er super glad for den bog, da den har 4 forskellige slags sider at arbejde med, og det giver bare mange muligheder.Jeg har brugt Dina Wakleys lækre maling og gesso sammen med en fed stencil fra Donna Downey. Det er en stencil jeg har haft liggende længe og helt ærligt, så havde jeg glemt at jeg havde den. Det er jo så bare ekstra bonus når man kigger sine ting igennem og finder sådan en skøn sag. Til teksten, omridset af figuren og de hvide splats har jeg brugt en sharpie.Da jeg var i butikken sidste lørdag fandt jeg et skønt sæt stempler og matchende dies fra echo park. Jeg er for nyligt begyndt at lave drømmefangere og da jeg så sættet her, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle bo hjemme hos mig. Det skal bruges hver gang jeg skal forære en drømmefanger væk, så kortet passer til gaven.Baggrunden er lavet med Distress ink og vand efterfulgt af lidt Shimmer spray. til stemplerne har jeg brugt Archival ink og Distress markers.Rigtig god søndag.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg