Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Når Art Jounal møder layout

2018-01-19

Jeg elsker at sidde og "gratte" med maling, stencils og andre Mixed Media produkter. Men det er sjældent, jeg synes, jeg får lavet noget, der er værd at vise frem. I dag vover jeg dog alligevel pelsen selvom, jeg føler mig lidt på dybt vand.Jeg har invisteret i en Dina Wakley Media Journal, som er helt fantastisk fordi, den ikke blot indeholder blanke ark karton men også sidder med canvas, burlap og kraft karton - det giver mange fede muligheder.

Siden jeg har brugt er en side med hvidt akvarelpapir. Jeg har først påført klart gesso over det hele, da det danner bunden for resten, således at papiret tager godt imod maling og lignende.

I forskellige størrelser sekskanter har jeg limet med papirstumper med gel medium, som er en meget stærk lim, hvis man vil lime papir til papir. Derefter har jeg gennem en stencil med stjerner påført Matte Texture Paste, og da det var tørt malede jeg det over med den sorte maling fra Dina Wakley.Billedet har jeg lavet lidt forskellige matter under med papir og vellum, så der bliver skabt nogle lag, der giver billedet fokus. Ordet Selfie er skrevet med Thickers.

Til sidst har jeg lavet splats med Heidi Swapp Color Shine i Gold, og tegnet streger/doodlet med Dylusion Paint Pen i White.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg