Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Dyary og julekort

2017-09-17

Jeg har, den seneste uges tid, set flere opslag på Facebook hvor der bl.a. stod "kun 15 fredage til jul" eller "kun 100 dage til jul". Derfor tænkte jeg, at det var da på tide, at vise et julekort her på bloggen. 
På kortet har jeg brugt et lækkert stempelsæt fra Tim Holtz og nogle af de skønne Distress inks.For at blende min Distress ink så tæt på Julemanden som muligt har jeg stemplet en ekstra Julemand, klippet ham ud og lagt ham ovenpå ham jeg allerede havde stemplet på mit kort. På den måde kunne jeg komme tættere på, uden at komme til at sværte på ham. Jeg har sværtet med farverne Vintage photo, Walnut stain og Black soot.Jeg har farvelagt mine stempler med Dylusions ink sprays som jeg har fyldt over i vandpensler. Sækken er dog farvelagt med Distress ink ved hjælp af en vandpensel med vand i.

Ud over et julekort, får du også lige endnu et kig i min Dyary. Jeg har brugt nogle rigtig glade, varme farver som gør mig i super godt humør hver gang jeg åbner min kalender. Farverne er Dylusions paints. De er virkelig gode at arbejde med. De er gode at blende med og så er de tynde og tørrer derfor hurtigt.Rigtig god søndag.
---Lise---
Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg