Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Dylusions Dyary

2017-08-20

Jeg er normalt ikke plannertypen, men i april startede jeg med at bruge min Dyary og den har ændret tingene. I Dyary`en er det kun ugedagene der er trykt på forhånd. Det betyder at man sagtens kan springe en uge eller mere over, hvis man ikke lige har noget at skrive, da man selv tilføjer datoen. Jeg har dog indset at jeg er blevet så glad for min planner, at der ikke er en eneste dag der er sprunget over. bogen er ikke så fin og yndig, hvilket er noget jeg slet ikke ville kunne styre. Jeg elsker at grisse lidt og i den her bog er der plads til en masse kreativitet og grisseri. Siderne er kraftige som i en creative journal fra Dylusions og det betyder, at jeg kan tegne, male, bruge sprays og paste i den uden problemer.
I dag vil jeg vise hvordan jeg har dekoreret min Dyary udenpå og lidt fra indersiderne...Med undtagelse af archival ink og distress ink er ydersiderne af bogen dekoreret med Dylusions produkter. Både farver og stempler er fra Dylusions. Jeg mente det passede helt perfekt til en Dylusions bog.  ;) Indersiderne kan man også dekorere lige som man har lyst til. Her er mit bud på hvordan det kan gøres.I bogen er siderne til venstre lavet med linier og ugedage. De fleste sider til højre er færdige baggrunde lige til at pynte, skrive på eller hvad man har lyst til, og nogle af siderne er til at farvelægge. Jeg har farvelagt med Dylusions ink spray der var fyldt over i en vandpensel. Det giver ingen problemer for næste side da papiret er så kraftigt, at farven ikke trænger igennem.

Jeg håber du blev inspireret og har lyst til at komme igang med din helt egen Dyary. 
Fortsat god søndag.

---Lise---

Varer relateret til dette indlæg