Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Organisering af 4x6in opskriftkort

2016-12-28

Til den sidste tirsdagsscrap inden jul havde jeg taget et lille projekt med, nemlig mit album til at organisere mine farvorit opskrifter. Derfor tænkte jeg lige jeg ville vise hvordan det er endt med at se ud - og selvfølgelig opbevaringen til alle de andre opskrifter der måske ikke benyttes lige så ofte.Til at lave selve albummet har jeg brugt kvist karton og paper leather fra sizzix. Paper leather kan ikke rives over og er derfor rigtig godt til at lave ryggen til denne type "folder" album. Jeg har sammensat både hvidt og sort paper leather her.
Papiret jeg har brugt kommer fra et gammel kit klub kit tilbage fra marts 2015 tror jeg, som jeg var så heldig at finde i den fysike butik, hvor der er en masse lækre kits der er "tilovers" fra kit-klubben. 


Selve albummet består af en masse lommer hvor der er plads til små foldere, som hver indeholder opskrifter fra en given kategori, f.eks. madpakke eller fjerkræ.Som I kan se er der plads til 15 forskellige kategorier med hver deres folder.Der er selvfølgelig ikke plads til alle mine opskrifter i albummet, derfor har jeg fundet en akryl kasse som jeg har fyldt med små foldere også og dekoreret med resterne af papiret. 


Her er opskrifterne også inddelt i hovedkategorier, f.eks. morgen eller aften, som hver har forskellige underkategorier.

Til at lave folderne har jeg brugt et stykke 6x9 inch stykke karton. Herefter har jeg lavet mine tabs på hver folder med mit punch board. 

For tabben længst til venstre har jeg punchet ved 2 1/2 inch og så venstre kant var centreret under punchen. 
For den midterste tab her jeg punchet 1 3/4 inch inde fra hver side. Punch den ene side, vend papiret og punch igen. 
For tabben længst til højre har jeg gjort det samme som ved den til venstre, bare med papiret med den anden side opad.

Der efter har skåret de overskydende dele af toppen af og foldet den lille mappe.


Inden i folderne har jeg mine opskrifter. Hvis der er tale op udklip fra diverse blade osv er de kommet i en cellofan lomme. Resten af opskrifterne er skrevet over på 4x6inch opskriftkort, dette kunne f.eks. være journaling cards fra Project life.

Det var alt jeg havde for denne gang

Ha' en god dag 

~ Mette Witus
Varer relateret til dette indlæg