Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Sommerhus takkekort

2017-07-12

Hvert år plejer jeg at tage i et sommerhus vi låner sammen med nogle af mine venner fra gymnasietiden. Fordi vi låner sommerhuset plejer vi at efterlade et takkekort. 

I år har jeg lavet takkekortet ved at heat embosse mama elephants Organic Blooms på et stykke akvarelpapir. Derefter har jeg drysset Lindy's Magical Shaker pulver udover blomsterne, sprøjtet med vandt, og tørret med varmepistolen. Gentag med forskellige farver og flere gange indtil man er tilfreds.

Derefter har jeg skåret papiret til så det passer til forsiden af et kort.Til teksten har jeg brugt en mama elephant Script thanks die og skåret den ud af guld karton og skum med klister på begge sider. 

Det var alt jeg havde for denne gang 

~Mette Witus

Related blog posts

 • Kort med Oxides

  2017-07-09

  2 kort med Distress Oxides, Tim Holtz stempler og Krumspring stempler.
 • kort

  2017-06-26

 • Rå herre kort

  2017-06-24

  Jeg har lavet et herre fødselsdags kort.
  Med sværte og rust i en rå stil.