Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Dimissions layout

2017-07-04

For 2 år siden blev jeg færdig med min bachelor, og siden jeg lige er blevet færdig med min kandidat fik jeg fundet mine gamle billeder frem og lavet mig et layout. 

Baggrunden har jeg lavet vha. Lindy's Magical shaker Bavarian Blue, som jeg har drysset lidt af på et stykker akvarelpapir og derefter sprøjtet med vand fra min Mini mister. Bruger min mini mister fordi jeg synes det er lidt lettere at kontrollere end de store flasker. 

Mit billede er først kommet ovenpå et stykke guld vellum, derefter almindeligt vellum og til sidst en doily fra min samling. 

Min titel består af forskellige die-cuts fra Mama Elephants scripty dies, nemlig happy og birthday. Jeg har skåret happy ud af guld karton og acetate, mens jeg klippede et stykke kork ud og nøjedes med at skære day ud fra birthday. 

Meget af mit pynt består af forskellige die-cuts og punchede ting - f.eks. har jeg stemplet palietterne fra Mama Elephants Confetti på kork og punchet dem ud med cirkel punches. Ellers har jeg brugt klistermærker fra Simple Stories - Life in Color sættet.

Til sidst har jeg splattet med guld Heidi swapp color shine

Related blog posts