Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

8x8 layout - So many reasons to be happy

2017-06-28

Har endnu en gang fået lavet et layout - denne gang i 8x8 inches størrelsen. Lige som mit layout fra sidste uge er dette lavet vha. Simple stories Life in Color samlingen, med enkelte elementer fra mit eget stash af ting, f.eks. vellum, Acetate, guld heidi swapp color shine og wood veneer hjerter. 

Jeg er 90'er barn og elsker hvordan Life in Color samlingen passer super godt til næsten alle mine barndomsbilleder.


Baggrunden består af et stykke hvidt karton som jeg har sat to stykker mønsterpapir på toppen af. Derefter har jeg kommet nogle tynde strimler papir på vandret henover hvor de to baggrundsstykker mødes. 


Mit billede er ca. 3x2 inches og fylder derfor ikke så meget på siden, derfor har jeg kommet en masse forskellige lag mønster papir bag det, blandt andet et 3x4 kort fra cut apart arket i samlingen og et stkke acetate man næsten ikke kan se på billederne.

Teksten kommer også fra samlingen på et af kortene, og jeg har bare klippet det ud og tegnet bogstaverne op med en sort copic multiliner. Jeg har brugt den samme pen rundt i kanten på baggrunden for at ramme det hele lidt ind. 
Det var alt jeg havde for denne gang

~ Mette Witus

Related blog posts