Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

2 tags

2017-06-25

Jeg har lavet 2 ret forskellige tags. Det ene er lavet med Distress ink, det andet er lavet med Distress Oxide.

På det første tag har jeg brugt et af de super søde stempler fra Krumspring. Jeg har trykket Distress ink ud på min akrylklods, sprayet med vand og trykket farven/klodsen ned på mit papir. Derefter har jeg stemplet stjernerne og teksten fra mit stempelsæt og klippet dem ud. På mit tag har jeg tegnet en kant med en sharpie og stemplet med det lille tekststempel fra sættet. Derefter har jeg lavet hvide splats med en hvid sharpie og limet mine stjerner på med glossy accents. Den store stjerne og teksten er sat på med 3D tape.Mit andet tag har jeg startet med at komme et tyndt lag gesso på. Derefter har jeg trykket Distress Oxide ud på mit underlag, sprayet med vand til der kom små dråber af farve og dyppet den ene halvdel af mit tag i farven. Jeg har tørret mit tag med mit heat tool imellem hver farve.Da mit tag var helt tørt sværtede jeg kanterne med Distress ink og lavede splats med min Dylusions ink spray. Derefter tegnede jeg planten med min sharpie og farvede den med Dylusions ink spray som var fyldt over i en vandpensel. Op af stilken har jeg skrevet et citat fra Pablo Picasso... Inspiration exists, but it has to find You working. Jeg afsluttede mit tag med en overskrift.Fortsat god søndag
---Lise---


Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg