Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

De bedste ønsker

2017-04-19

Idag har jeg igen fået findet mit Mama Elephant Whale Wishes stempelsæt frem og fået lavet et "de bedste ønsker" kort

Baggrunden har jeg lavet vha. Lindy's Magical Shakers, som jeg har koncentreret i nederste højre hjørne af kortet. 

Dette er super let - man drysser bare lidt af pulveret på ca. hvor man vil ha' det,og sprøjter vand på. For at farverne ikke skulle blande sig for meget lavede jeg dem en af gangen og tørrede dem med min varmepistol inden jeg kom den næste farve på. 


Teksten kommer fra Whale Wishes sættet, og jeg har stemplet det med Versafine Onyx Black, og kommet Lindy's Queen Sheba's Silver embossing pulver ovenpå for at give det en super lækker perle/sølv effekt. 

Hvalen har jeg stemplet på Neenah karton med Memento sværte for at jeg kunne tilføje skygger med mine copics, derefter har jeg sat den fast med skumpuder for at få en 3D effekt. 

Til sidst har jeg sat hele min kortfront på en sort kortbase med 3D tape.

~ Mette Witus

Related blog posts