Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Bryllupskort

2017-04-02

I går var jeg til min søsters bryllup og jeg havde "kage" med...


For at lave "kagen" startede jeg med 3 hvide firkanter. Jeg rundede de to øverste hjørner på alle 3 firkanter. Derefter brugte jeg et stort cover-a-card stempel, for at lave mønstret. Da mine 3 dele var klar foldede jeg et stort sort kort og tapede mine firkanter på over hinanden. Derefter lavede jeg de 3 små strimler til "glasuren", rundede hjørnerne, tapede dem på og kom glossy accents over for at få dem blanke. Da "kagen" var på kortet, klippede jeg kortet til, så jeg fik en lille sort kant.
Jeg ville gerne have et par blomster på, så jeg gik igang med det sorte foamiran. Jeg er helt ny i at lave blomster, men foamiran er super nemt at arbejde med og nu kan jeg endelig lave blomster, med et godt resultat.For at lave toppen har jeg brugt 2 chipboardrammer, lidt ståltråd og 1 stykke kraftigt plastik. 
På mit plastik har jeg stemplet mr. and mrs. fra et mama elephant stempelsæt og bagpå har jeg malet et rødt hjerte. Rammerne har jeg malet sorte. Derefter har jeg limet ståltråden fast på indersiden af den ene ramme, plastikken på indersiden af den anden og til sidst har jeg limet rammerne sammen.

Jeg har tegnet mit kort af på et stykke sort karton og et stykke hvidt karton. De 2 stykker har jeg så klippet ud og tapet på indersiden. Det hvide har jeg tapet på den side hvor min besked skal stå og det sorte har jeg tapet på den anden siden. Ståltråden har jeg så lagt ind imellem de 2 sorte lag karton, for at holde bedre på toppen.

Fortsat god søndag
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg