Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Mit første layout - My Awesome Twin

2017-04-11

Jeg begyndte for lidt tid siden at organisere billederne fra min barndom, og er nu nået til at jeg har overskud til at forsøge mig med at lave layouts med dem.. Jeg er startet med et 6x8 layout til mit [email protected] album - virkede tættere på det jeg kender fra kort.Jeg har brugt Life in Color collection kit fra Simple Stories og nogle af bogstaverne fra Oktober kittet fra kit klubben. Inden jeg satte mine lag fast, sværtede jeg kanterne med sort Archival sværte.


Til sidst har jeg brugt min Heidi Swapp Color Shine i guld til at lave splatter. 

Glæder mig allerede til at komme igang med flere - måske jeg en dag endda bliver modig nok til at forsøge med 12x12!

~ Mette Witus

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg