Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Hvad gør du med dine layouts?

2017-04-04

Kender du det? Du har lavet layouts, men du ved ikke rigtig hvad du skal gøre med dem. Der er måske plads til et enkelt eller to på væggen, men hvad så med resten. Og får man så skiftet dem der hænger i rammer?

Lige præcis i denne situation, der elsker jeg min Scrapbook page stand. Her kan jeg sætte mine layouts ind, jeg kan nemt skifte ud, og jeg kan fra dag til dag nemt vælge hvilket layout jeg vil kigge på. Ungerne elsker det også, for de kan nemt være med til at bestemme, hvilket layout vi nu skal kigge på. 
Jeg elsker at jeg nemt og bekvemt kan have nogle af mine layouts fremme, og samtidig også nemt kan skifte mellem dem jeg vil kigge på.
 

God dag
*Signe*

Varer relateret til dette indlæg