Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Rejse mini album

2017-04-08

Når i ser dette Album er jeg næsten retur fra vores families tur til Lanzerote. Det er en tur vi alle har glædet os vildt meget til. Normalt har jeg en Smash bog, med når vi holder ferie. Men denne gang lavede jeg album selv , efter at have set de lækre papirer fra Simple Stories mf. Til at pynte har jeg brugt en masse Wood Weener.

Albummet måler 15 X 28 cm.
 

Albummets forside. - jeg har brugt alm papkasse til for og bagside, da  jeg havde glemt at købe chipboards.


En af siderne som fik mavebælt hvor billederne kan sættes bag.


Her med en lille Lomme til billeder og historie.


Indersiden af bagsiden, hvor der er lomme til alt det overskydne fra papiret og dims der skal bruges til at pynte senere.

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg