Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Minialbum

2017-03-19

Jeg har lavet et minialbum med Dylusions ink sprays.
Det er snart længe siden jeg har haft gang i mine Dylusions Sprays. Jeg er vild med de klare farver og fik lyst til at lave et lille album fyldt med glade farver.

Jeg startede med de små sider til albummet. Jeg sprøjtede siderne med forskellige Dylusionsfarver. Derefter lagde jeg en stencil over den ene side, sprøjtede med vand og lagde min stencil over på modsatte side i samme farve, med vandet nedad. Jeg lod vandet sidde på, et kort øjeblik og tørrede derefter siderne med et stykke køkkenrulle.Hver side er sat på et stykke sort karton som er ca. 1 cm. højere end det farvede stykke karton. På den måde kunne jeg bøje toppen bagover og få mulighed for at lave det til et lille album, der kan bladres i. Bagefter var det bare at lave en lille "bog" der passede i størrelsen rund om billederne.. Jeg har brugt resterne til at dekorere mit album indeni. Jeg kan godt lide at albummet udenpå ser lidt farveløst og kedeligt ud, men indeni er der masser af liv og farver. Det får mig til at tænke på sætningen - Man skal aldrig dømme en bog på dens omslag...

Teksten er håndskrevet med en Dylusions paint pen. Ordene på sidste side stammer dog fra et Dylusions stempelsæt.Skulle du få lyst til at se en hurtig gennemgang af albummet, så er der en kort video her:

https://youtu.be/SYBR68SwR10


Fortsat god søndag.
---Lise---

Varer relateret til dette indlæg