Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Emoticon tags

2017-03-28

I dag har jeg leget med de små ansigter fra Little Emotions sættet fra Mama Elephant og lavet mig nogle tags til forskellige lejligheder. Jeg startede med at stemple en hel masse forskellige ansigter på mit stykke neenah karton, og derefter stemplede jeg den lille krop på hvert hovede. Herefter farvelagde jeg dem med mine copics (Y11 og Y15), og klippede hver enkelt ud.

Derefter skar jeg alle mine dele ud med mine dies. Jeg har blandt andet brugt Dark Kraft karton, hvidt og sort karton. Derefter klippede jeg forskellige mønsterpapire fra den fysiske butik og kit-klub til stykker der kunne passe på bagsiden af min polaroid ramme. 

         

Inden jeg begyndte på billedet brugte jed Distress ink (gathered twigs) på kanten af mine tags og punchede huller i toppen.

Til de små tale boble stemplede jeg min tekst med Versafine Onyx Black og heat embossede dem med clear embossing pulver og satte derefter de sorte talebobler fast bagpå de hvide. 

Jeg limede derefter de hvide rammer på mit mønsterpapir og klippede det overskydende af. Derefter brugte jeg min sweet min og guld heidi swapp color shine til at splatte med. 

         

Efter det var tørt var jeg klar til at samle mine rammer med en lille emoticon og taleboble hver og sætte dem fast på mit tag. På enkelte af dem har jeg også brugt washi tape fra Hall Pass på tagget. Til at få det til at ligne at billedet er klistret fast, klippede og rev jeg  mindre stykker washi tape til at komme på toppen. 

Det var alt jeg havde for idag

Ha¨en rigtig god dag

~ Mette Witus

Related blog posts

 • 3 Tags

  2017-04-23

  Søde tags med graphic 45 papir serien Café Parisian
 • Kort med tag

  2017-02-28

  Hvorfor kun bruge ens lækre til og fra kort på gaver når man kan bruge dem til lækre kort?
 • Valentins tags

  2017-01-25

  Valentins tags til valentinsgaven