Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Valentins tags

2017-01-25

Nu nærmer vi os jo hurtigt februar måned, og dermed Valentins dag. 

Selvom det ikke er mega udbredt herhjemme endnu, synes jeg det er en hyggelig dag at give en lille gave for at vise man sætter pris på en man holder af.

Derfor har jeg lavet en bunke til og fra kort som kan smides på en lille gave. 


Til at lave selve til og fra kortet har jeg brugt Mama Elephants Basic Cuts og skåret 2 styk per til og fra kort af både "kortbasen" og hul forstærkeren.

Inden jeg samlede mit tag lavede jeg baggrunden på den ene "kortbase". Dette gjorde jeg vha. distress ink med mit ink blending tool fokuseret i det ene hjørne. For at gøre det en smule mere interessant splattede jeg en lille smule vand på og ventede et par sekunder inden jeg forsigtigt tørrede det af igen. På den måde får jeg fjernet en lille smule af farven. Derudover splattede jeg også forsigtigt med min Pewter Shimmer Spritz ved at komme en smule på en akryl klods og flicke det ud over kanten med en pensel. 

Det sidste jeg gjorde på baggrunden var at tage et af mine baggrundstempler og stemple med hvid brilliance ink.Til at dekorere mine kort stemplede jeg små motiver fra Elephant og farvelagde dem med copics, hvorefter jeg skar dem ud med de tilhørende dies. 

Teksten er stemplet med sort sværte efter figuren var sat på. 


Det var alt jeg havde for denne gang

Ha' en god dag

~ Mette Witus

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg