Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Påske-shaker-kort

2017-03-09

Hej alle.

Jeg vil vise jer endnu et påskekort - denne gang lavet som shakerkort.Jeg har brugt det samme stempeltsæt som sidste gang - denne gang har jeg dog kun brugt teksterne og sommerfuglen.Jeg er vild med de for-lavet shakerkort fra IO - kartonen (rammen) er skåret til så den passer til shakerdelen som popper ud af kortet. Nemt, hurtigt og smart.

Det var alt for i dag.
Glæder mig til en skøn weekend sammen med rigtig mange af jer.
- Ananas -

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg