Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Layout med månedskittet fra februar

2017-03-03

Jeg er endelig begyndt at scrappe de mange billeder, som jeg fik taget i USA. Som så mange gange før så har jeg brugt månedskittet - denne gang det mega lækre februarkit - som udgangspunkt. Jeg elsker at bruge mine kits, da der både er papir, pynt og andet lækkert, som passer sammen.Jeg har på baggrunden stemplet med stemplet fra kittet for at skabe noget effekt. 
Alle papirkanter har jeg revet og sværtet med Distress Ink i Black Soot. Jeg har brugt washitape som en del af mine lag.Hello stammer fra et sæt Thickers.Jeg har lavet splats med Dylusion spray i Black Marble og Heidi Swapp Color Shine i Gold.Det var alt for denne gang :)

Ses vi i weekenden til Ejsing?

- Mette

Varer relateret til dette indlæg