Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et tillykke kort

2017-02-17

Når jeg føler mig en smule idéforladt, så tyer jeg ofte til papirblokke. På den måde er jeg sikker på, de forskellige papirer passer sammen. 
Især 6x6 inch blokke er jeg glad for, når jeg skal lave kort.Papiret til dette kort er fra Crate Papers Confetti 6x6 blok. Jeg har yderst til venstre brugt sølvfarvet glitterkarton for at skabe en sammenhæng mellem tillykke (som er Thickers) og resten af kortet. Det sorte og hvide mønsterpapir er fra Crate Paper blokken.

 

De sorte prikker er enamel dots, men det kan også lave med f.eks. Nuvo Drops eller Enamel Accents.
Doilyen er fra mit eget stash.
Kortet er monteret på en hvid kortbase med 3d tape.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg