Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kursus med Simple Stories - gør din planner mere personlig

2017-02-03

I dag er det en uge siden jeg og de andre fra designteamet, som var heldige at være med til Creativation i Phoenix, kom hjem. Som et lille throwback vil jeg de næste par fredage vise, hvad jeg lavede på de kurser, jeg var på.Jeg var så heldig at være på planner kursus hos Simple Stories. Planners er en kæmpe trend i USA, og bliver også mere og mere populært herhjemme - og jeg elsker det også! :)

På kurset lærte vi en masse, om hvordan man kan gøre planneren mere personlig. En af ideerne er at opdatere den ift. årstiden og andre begivenheder. Vi arbejdede derfor med et vintertema. Andre temaer kunne være valentinsdag, påske, sommerferie, halloween og lignende.

Her har jeg skåret et 12x12 inch mønsterpapir til, og har brugt det som en insert i planneren. Det er en god måde at få brugt noget af det papir, som mange har liggende.
Hullerne har jeg punchet med en lille hulpunch, så de passer til de ringe, der er i planneren. Denne planner er en Carpe Diem fra Simple Stories i farven Platinium. I starten af planneren er der lommer, som vi også blev udfordret i at pynte. Det kan gøres med diecuts, små kort, stickers, billeder og meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Her har jeg klippet en snemand ud af et 3x4 inch fillerkort, og har pynt med et helt kort i samme størrelse.

Det var alt for denne gang ;)

Er I hoppet med på plannerbølgen? 

- Mette

Varer relateret til dette indlæg