Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Du er mit solskin på en regnvejrsdag

2020-06-03

Majkittets populære stempelsæt indeholder den fineste regnbue. Jeg har på mange projekter farvelagt min regnbue med tuscher, men på kortet i dag, har jeg brugt paper piercing teknik.Jeg har på de forskellige mønsterpapirer fra majkittet stemplet min regnbue, og har derefter klippet de små buer i regnbue ud enkeltvis. Derefter har jeg sværtet kanterne med en smule Distress Ink i Pumice Stone. Til sidst har jeg i regnbues farve-rækkefølge limet dem sammen ovenpå et blankt stempelmotiv med regnbuen, så min regnbue nu fremstår i de mange fine farver med prikker.Jeg har lavet banneret med det fine glitterkarton fra kittet, og som basen på min kortfront har jeg brugt det lækre stjerne regnbuefarvede papir fra kittet.Min tekst er stemplet med Versafine Clair i Nocturne.Det var alt for denne gang ;)
- Mette

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment