Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort med tag

2020-05-16

Påmit kort idag, er der nogle farvelagte stempelmotiver fra sættet HOG Heaven, som er lavet af My Favorite Things.

På de 2 næste billeder kan Du se, hvilke copics jeg har brugt, til at farvelægge med. 

Jeg har brugt metoden lys-mellem-mørk-mellem-lys, som også bliver vist i det
copic-onlinekursus, som kan købes på webshoppen. Kurset har hjulpet mig godt igang med at bruge mine copic tusser, som jeg købte for ca 1 år siden. Det er først de seneste dage, at jeg er kommet rigtig igang med at bruge dem. Jeg ved, at der er andre, som har det på samme måde. man har købt noget, og kommer så ikke til at bruge det alligevel. Men giv dig selv et skub, og brug tingene.... det er med til at udvikle dine kreative muligheder. Kortbasen måler 10,5 x 15 cm. Baggrunden er såret 0,5 cm mindre på begge sider, så den måler 10 x 14,5 cm. Det gule stykke måler 5 x 13,5 cm.

Tagget har jeg stanset ud på min Big Shot med en die fra crealies CCAB07 sættet. Jeg har sværtet baggrunden let med Distress Oxide i farven Stormy Sky. Der er sat et stykke tyndt bånd i tagget, for at give det sidste finish. 

Tagget og stempelmotiverne er monteret med 3D klæbepuder/3D tape, for at få mere dybde. 

Teksten er fra det stempelsæt, som fulgte med kittet her i maj. Sættet er designet af Picturing The World. Banneret er fra Simple and Basic sættet SBD005.Rigtig god fornøjelse derude i kreahulerne. 

-Verena

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment