Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Layout med aprilkit

2020-04-25

Da jeg kiggede gamle billeder af mine drenge igennem, faldt jeg over dette billede, som jeg havde tænkt mig at lave et LO med.... engang! Det sker ikke så tit, at jeg gør det, så jeg havde ingen plan om, hvornår det skulle ske. 
Men så kom aprilkittet ind af døren, og der var det helt rigtige papir til formålet!Jeg har gjort noget, som jeg gør endnu mere sjældent, end at lave et LO.... jeg brugte gesso. Gesso blev smurt groft på noget af baggrundspapiret, drysset med noget lindys pulver og tørret med varmepistolen. Jeg fandt et stykke hessian fra et tidligere kit og brugte det sammen med knapper og washi tape, samt nodepapir fra aprilkittet, til at sammensætte mit LO.

Billedet har jeg sat på et stykke mønsterpapir, for at fremhæve det mere. God fornøjelse med jeres kreative projekter!

- Verena

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment