Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Herre fødselsdagskort med febuar kit

2020-02-04

Kittet i denne måned er et virkelig lækkert maskulint kit, som lægger op til fede herrekort. 

Jeg har valgt at lave et simpelt herrekort, hvor jeg har brugt forskellige papirer og et af de fede toppers. Jeg har helt bevidst gjort dette kort meget simpelt.Kortet måler 10,5 x 15 cm. Jeg har skåret litd forskeligt papir til i størrelser som jeg lige syntes passede i str. Det betyder ikke så meget hvor stor stykkerne er, når man arbejder med lag på lag. 
Målebåndene er skåret ud af det ene ark og brugt som pynt under billedet.
Det kunne have været et hvilket som helst billede af dem jeg har vist. Jeg har skåret det lidt til, da det ellers virkede voldsomt til kortet.
Til teksten har jeg brugt sltempel og die fra simpel and basics og stanset ud af et af de flotte ark karton. igtig god fornøjelse med jeres kit, og til dem af Jer, som ikke er medlem af kitklubben, så er det jo altid muligt at melde sig ind. Måske er der jo nogle kit i overskud, så I kan nå at få det, som det første kit;-)

Verena

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment