Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort med "kuvertæske"

2020-01-15

Det er ved at være længe siden, at jeg har lavet et blogindlæg til Jer, men her kommer et forslag til, hvordan penge og gavekort kan pakkes ind på en lidt mere spændende måde end bare i en kuvert. Der skal bruges et stk. kraftigt mønsterpapir i str. 6 x 12 inch.

Der scores ved 4 - 4,5 - 8,5 - 9 inch

Fold omslaget. det korte styke er "lågen", som jeg har lavet en fin kant på med en kantpuch.Til siderne bruges 2 stk. karton i en passende farve. Stykkerne skal måle 3 x 4 inch hver, og scores på den smalle side ved 0,5 - 1 - 1,5 - 2 - 2,5 inch. Fold en vifte af hvert stykke. Lim vifterne i som sider.Til kortet har jeg brugt de fine papirer fra den lille blok i kittet. Jeg har skåret det til, så det passer i størrelsen og limet det på et stykke kobberkarton, som også er en del af januarkittet.

Tagget er stanset ud med simple and basic die, ligesom teksten. En fin sløjfe som pynt og nogle små blomster som pynt. I midten af blomsterne har jeg brugt nuvo drops passende til baggrunden.Kortet passer ned i kuverten, og der er stadigvæk plads til penge, koncertbilletter eller hvad man nu kunne tænke sig at lægge i.

Luk kuverten med en magnet eller med en fin sløfe rundt om den og pynt efter ønske.God fornøjelse!

Verena

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment