Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Mixed media layout

2019-12-19

Jeg elsker at lege med forskellige mixed media produkter, så den mist og stencil, der var med i december kittet var lige noget for mig.Jeg har lavet min baggrund ved først at påføre Light Paste fra Prima gennem stencilen. Da det var helt tørt. har jeg med Magical Shakers fra Lindy's og Shimmer Powder fra Nuvo lavet vandfarveeffekt på baggrunden. Det fede ved de produkter er, at hver bøtte indeholder mange forskellige farvepigmenter, og det giver en på en nem måde en lækker effekt.

Efterfølgende lavede jeg splats med den Nuvo mist, der fulgte med kittet samt en guldfarvet mist.
Jeg har med et stempel med en sommerfugl lavet aftryk med en Distress Oxide sværte i farven Evergreen Bough. Desuden har jeg også med en sort sværte stemplet små stjerner.Under billedet har jeg lavet forskellige lag med papirer fra kittet, hvor jeg har sværtet kanterne med samme Distress Oxide som tidligere. Desuden har jeg også brugt en doily og noget ostelærred til lagene.Titlen er fra et sæt Thickers.Til sidst har jeg tilføjet stickers med små sætninger fra Tim Holtz samt de enamel dots, der fulgte med kittet.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment