Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort til et par nybagte forældre

2019-09-27

Da min nabo ringede, og spurgte om jeg meget hurtigt kunne fikse et babykort, greb jeg straks min 6x6 blok fra BoBunny. Den indeholde de skønneste motiver til både pige- og drengekort og i løbet af 20 minutter var et kort tryllet frem.Den kravlende baby er skåret på min Silhouette, og har fået lidt sværte i kanterne, så den blender bedre ind i papiret.Bogstaverne er fra My Mind's Eye, og er sat på en label udskåret med en die fra Lawn Fawn.Til sidst har jeg pyntet med et par hjerter i træ samt enameldots, der passer til den drengede farveskala.Det var alt for denne gang ;) 

- Mette Strelluf

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment