Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Sølvbryllupskort med septemberkittet

2019-09-19

Jeg ret vild med farven blå! Så I kan godt regne ud, at jeg er vild med septemberkittet..... selvfølgelig mest de blå ark ;-)

Jeg har kombineret det lækre papir med noget lækkert sølvglimmerkarton. Jeg udfordrede mig selv, ved at lave et kort helt uden at sætte blomster på, som pynt. Så nogle dies, noget lækkert papir, dobbeltklæbende tape og skæremaskine er alt jeg har brugt til at lave kortet. 
En lille kant rundt om mønsterpapir på baggrunden, skaber dybde og giver en flot finish. 
Jeg har altid ca 2,5 mm hele vejen rundt. 

Firkanten i midten, som danner baggrund for det flotte hjerte, er løftet med 3D puder. Det er ligeledes med til at skabe dybde på kortet, så det ikke er for fladt at se på. Jeg har lavet banneret, ved at klippe spidserne med en saks. Det kan fint lade sig gøre, hvis man ikke lige har en die, som er i den rigtige størrelse. 

Det flotte hjerte er fra By Lene, 25 er fra Gummiapan og tillykke fra three scoops. God fornøjelse, 

Verena

Relaterede blogindlæg

  • Guldbryllupskort med julikit

    2019-07-25

    Julikittet er smækfyldt med lækre sommerfarver, som i mit tilfælde var perfekt til det guldbryllupskort, som jeg skal bruge.

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment