Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

sommerfugle i september

2019-09-05

Denne gang har jeg lavet et nemt kort med det lækre papir fra septemberkittet. 

Papiret i sig selv pynter kortet så flot. Jeg har brugt lidt kobberkarton fra gemmerne og standset en cirkel ud med en die fra simple and basic cirkelsættet. Ovenpå har jeg sat en cirkel som ligeledes er lavet med samme sæt. Jeg lægger altid min die på papiret, for at finde det helt perfekte sted til udstansningen, hvis motivet skal udgøre en del af pynten. 

Hortensia blomsterne er standset ud i en sart blågrøn farve, som passer perfekt til sommerfuglepapiret. 

Der er så meget lækkert pynt med i kittet, at jeg havde svært ved at begrænse mig, så jeg besluttede at holde det i en enkel og ren stil med kun lidt ekstra pynt. Det blev til blonden, som er limet fast med limpistol og de selvklæbende hjerter. Jeg her helt vild med alle de lækre tekster som er med denne gang, så jeg valgte 2 forskellige, som kunne være fine på kortet. Valget faldt på det blå, for at skabe lidt kontrast til baggrunden. Som det sidste har jeg brugt nuvo drops, for at sætte små detaljer på kortet. Det giver bare en fin finish hver gang!God fornøjelse i kreahulerne. I skrivende stund inviterer vejret jo til at gemme sig indenfor og være kreativ.

Verena

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment