Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort efter skitse

2019-08-24

Inspireret af en tråd i kitklubbens lukkede facebookgruppe gik jeg i gang med kittet fra august.Jeg synes, det er sjovt at blive udfordret, så jeg gav mig i kast med kortudfordringen fra kittet, som både indeholder punkter man skal overholde samt en skitse.Jeg har revet alle papirkanter, og har sværtet dem med Distress Ink i Black Soot.Blomsten i cirklen er klippet ud fra et af mønsterpapirerne.

Jeg har brugt en smule af båndet under cirklen for at give noget tekstur.Til sidst har jeg pyntet med et par halvperler.

Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment