Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Hurtigt herrekort

2019-08-09

Jeg kan sagtens lave kort, der tager flere timer, men nyder også at lave dem, der ingen tid tager. Dagens kort er et af sidstnævnte.Jeg har ikke brugt dies eller stempler, men har i stedet haft fokus på maskulint papir og revne kanter.
Det er et bestillingskort, og de ønskede et billede. Jeg lavede det sort/hvid, så jeg var sikker på, det ville matche stilen.Alle papirerne bortset fra akrylarket er fra samme blok, og dermed vidste jeg fra starten, at de ville passe sammen.

Jeg har revet alle papirkanter, og har sværtet dem med Distress Ink i Black Soot. Enkle steder har jeg lavet små flig, som jeg har klipset fast til baggrunden - igen for at øge den maskuline stil.Teksten er fra et sæt Thickers.Til sidst har jeg pyntet med lidt træpynt.

Det var alt for denne gang ;)

- Mette