Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Sødt dåbskort

2019-07-31

Jeg har denne gang lavet et mega sødt dåbs-/navnekort i de skønneste blå/turkise og friske farver. Kortet er stort og lavet i A5. Jeg elsker, at bruge denne størrelse, når der skal flere ting på kortet - som her billeder, navnet og elefanten. 
Elefanten er skåret på min elskede Sillhouette Cameo 3 - den er bare uundværlig ved spevial opgaverne. 
Den har jeg rigtig mange af og jeg elsker dem :) 
Skørefilen er fundet på Designer store. 
Papiret er sammen på kryds af mærker og "alder". Jeg valgte, at det prikkede papir skulle være basen og fandt resten udfra farvene i dette papir. Så jeg har været igennem næsten alt mit papir og fundet denne kombination. Banner er en die fra Gummiapan og alfabetet er diesæt fra By Lene. De passer perfekt i størrelsen :) 

- Dorthe -

Relaterede blogindlæg