Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Når et layout ikke helt ender som først antaget

2019-07-06

Med junikittet som mit primære kit har jeg lavet dette layout. Desuden har jeg tilføjet et par småting fra tidligere kits.Egentlig skulle dette layout slet ikke ende, som det gjorde, og jeg er måske ikke helt tilfreds. Men jeg har efterhånden lært mig selv, at det også nogle gange skal være okay - for jeg har jo lært meget af processen. Hvis jeg skulle lave det om, så vil jeg for eksempel nu have foretrukket en hvid baggrund.På min baggrund har jeg påført hvid gesso, og da det var tørt brugte jeg diecutten fra kittet som en stencil, og påførte texture paste derigennem.
Jeg har brugt forskellige mists i blågrønne farver samt en guld til at lave en vandfarve effekt.

Under billedet har jeg lavet lidt forskellige lag med vellum og mønsterpapir. Flere af lagene er klippet med en saks, og er derfor ikke perfekte firkanter, og jeg er ret vild med det tilfældige udtryk.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg