Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Brug af rester på layout

2019-06-22

Kender i det med, at man får samlet sig en masse små rester mønsterpapir. Det gør jeg! Og jeg er desværre ikke altid lige god til at få dem brugt. Jeg har dog forsøgt på dette layout.Efter at have tapet papirstrimlerne fast påførte jeg noget hvid gesso for at give baggrunden et blødere look.Derefter lavede jeg lidt forskellige vandfarve og mixed media teknikker med forskellige mists og Distress Oxide sværter.Papirlagene bag billedet er sværtet i kanterne med Distress Oxide i Black Soot.
Nogle af kanterne har jeg revet for et mere tilfældigt look.


Det var alt for denne gang ;)

- Mette