Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Layout i travellers notebook

2019-04-05

Jeg har en Travellers Notebook, som jeg er glad for at bruge til kalender og lignende note. Men jeg synes også, det er sjovt at lave andre ting i den. I dag vil jeg vise, hvordan jeg har brugt den til at lave et layout.Jeg har brugt marts kittet fra kitklubben som mit udgangpunkt.Til at starte med har jeg påført gesso over hele fladen. Det fungerer som en grunder, og sikrer, det er nemmere at lave forskellige mixed media ting over. 
Efterfølgende har jeg påført Texture Paste, og lavet vandfarveeffekt med Distress Oxides i matchende farver inden, jeg pålimede mit billede, min titel mm.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg