Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et sødt børnekort med Gerda Steiner

2019-05-01

Gerda Steiner laver de sødeste stempler, og valgte flodhesten til Sofus' barnedåb.

Flodhesten er først farvelagt i farver, der matcher det papir, jeg har valgt på forhånd.

Efter farvelægningen har jeg klippet flodhesten ud. Kanten har jeg malet sort - så kan man nemlig ikke se, at man ikke har klippet helt perfekt ;o) Nederst kan man se, jeg har malet kanten og øverst er den stadig hvid.Papiret er fra Bo Bunny - Little Wonders. Det er skåret ud med dies fra Simple and Basic, og så har jeg lavet en stribe med sort glimmer washi tape. Flodhesten er hævet med 3D-puder.Jeg var så heldig at være i besiddelse af Thickers, der passede perfekt til kortets farver - Shimelle Little By Little - Magic Alpha...


/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg