Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Fede kort med magisk pulver

2019-04-03

Til Convention lavede jeg en demo, hvor jeg med pulveret fra hhv. Lindy's, Ken Oliver og Nuvo og stempler lavede forskellige baggrunde.

Teknikken er enkel:

Først tager du noget akvarelpapir og drysser pulveret på hist og pist. Herefter tager du dit stempel og sprøjter vand på det. Man skal være lidt påpasselig med mængden af vand. Hvis du bruger clear stempler vil vandet lægge sig større plamager på dit stempel, og 2. aftryk er derfor ofte det pæneste. Hvis du bruger "cling" (de orange), vil vandet fordele sig i et glattere lag, så 1. aftryk er perfekt. En anden fordel med "cling-stemplerne" er, at pulveret/farven nemmere kan rengøres - her skal man bare skylle cling-stemplet under vandhanen og så tørres. Med clear-stemplerne er det bedst at lægge stemplerne i blød og stadig kan man ikke være sikker på, at få stemplet helt ren igen - men det vil ikke smitte af...

Jeg har lavet disse to kort med to af mine baggrunde...Det til venstre er med en "cling" stempel og det til højre er med "clear" stempel.

Jeg har også lavet "en sædvanlig" baggrund, hvor man blot fordeler vand på akvarelpapiret og så drysser med pulveret. Man kan spraye med mere vand og drysse med mere pulver som man synes.

I mærket Ken Oliver er der også noget flydende farve i metalliske farver. Disse virker virkelig lækkert med pulveret. Fremgangsmåden er, at man sprøjter på pulveret med vand og så drypper man en dråbe af Liquid Metals heri - husk at ryst flasken først. Så kan man evt. sprøjte med mere vand, hvis man synes og så fordeler den metalliske farve på magiske vis.

Min baggrund har jeg herefter skåret med en die og så har jeg løftet nogle af de udskårne dele med puder, og andre er blot limet tilbage i "hullerne".

"Congratulations" er stemplet med pulver. Jeg har fordelt pulveret på mit underlag fra Tim Holtz, samlet pulveret op med mit stempel. Sprayet akvarelpapiret med vand og så stemplet herpå - det var faktisk også 2. aftryk der var bedst her...
Bagefter alt dette pulver-halløj måtte jeg vaske hænder grundigt - men lidt griseri skader jo ikke, og er vild med resultaterne, så det er ikke sidste gang jeg eksperimenterer ;o)

/Mathilde

Varer relateret til dette indlæg