Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Nemme konfirmationsindbydelser

2019-03-15

Min søde nabo skal konfirmeres til maj, og jeg var så heldig, at jeg fik lov til at lave hendes indbydelser. Hendes ønske lød på simpelt og farverne sølv og mørkeblå. Ikke den nemmeste opgave, men både hun og jeg var glade for resultatet.Panelet med striber har jeg lavet med et lækkert stempel fra Krumspring og Distress Ink i farven Faded Jeans. Jeg har brugt min stempelplatform, så jeg kunne stemple flere gange oveni hinanden, da Distress Ink ikke er de bedste at stemple tydlige aftryk med.Pigen er en die, jeg har udskåret i sølv karton. Bag hende har jeg lavet splats med forskellige mist i blå, sølv og sort.Teksten er stemplet med små bogstaver fra Avery Elle, og er embosset med en hvid embossingpulver fra WOW embossing.Til sidst har jeg pyntet med en smule palietter.

Det var alt for denne gang ;)

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg