Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Simpelt kort med forskellige embossingteknikker

2019-03-08

Jeg skal være den første til at indrømme det. Jeg glemmer af og til, at jeg har embossingfolders, og dermed bliver de ikke brugt helt så meget, som de burde. 
Jeg er dog helt vild med Next Level embossingfolderne fra We R Memory Keepers, da de skal en endnu dybere effekt.På dette kort har jeg lavet en opdeling af embossingfolderen. Det har jeg gjort ved først at embosse den ene halvdel (resten stak udenfor embossingfolderen). Derefter vendte jeg papiret 180 grader, og embossede den anden halvdel. Jeg har med vilje ladet et stykke være uden embossing - her har jeg tilføjet min tekst.Teksten er fra Hero Arts og varm embosset med en kobberfarvet embossingpulver fra Zing. Samme embossingpulver er brugt til at lave mit eget kobberkarton, som jeg har skåret ud og brugt som kant bagved panelerne. Når man varm embosser, bruger man en sværte (f.eks. Versamark), drysser pulveret på, og smelter det med en varmepistol.Teknikken med embossingfolderen kan du lære mere om, hvis du kigger forbi butikkens stand på weekendens Convention i Middelfart! :)

Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg